تحولات منطقه

به گفته رئیس سازمان امور مالیاتی، این سازمان به‌دنبال تحول در نظام مالیاتی با هدف هوشمندسازی و عدالت مالیاتی است و نگاه درآمدی به جرایم مالیاتی ندارد.

سازمان امور مالیاتی نگاه درآمدی به جرایم مالیاتی ندارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین یکی از موارد مهم در مالیات‌ستانی دولت این است که مالیات به صورت عادلانه و بر اساس سیستم و داده‌های قابل اتکا گرفته شود تا مردم احساس تبعیض نکنند.

به گفته سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، سازمان امور مالیاتی نگاه درآمدی به جرایم مالیاتی ندارد. سبحانیان در نشست مشترک با اعضای اتحادیه‌ها و اصناف تهران گفت: جرایم مالیاتی برای تفکیک مودیان خوش حساب از بدحساب و ابزاری برای افزایش تمکین مودیان است.

او بیان داشت: نظام مالیاتی با تمام توان در راستای حمایت از مودیان، برخی اقدامات موثر در اینتاکدها، اظهارنامه های پیش فرض و... را انجام داده است.سبحانیان در نشست مشترک با اعضای اتحادیه‌ها و اصناف تهران عنوان کرد: تحول نظام مالیاتی به سمت هوشمندسازی در راستای رفع تبعیض و ارتقای عدالت مالیاتی و تسهیل امور مودیان و فعالان اقتصادی است. به بیان سبحانیان، تمدید مواعید انجام تکالیف مودیان و اصناف توسط سازمان امور مالیاتی در راستای حمایت از انصاف و بازاریان بوده است.سبحانیان در نشست مشترک با اعضای اتحادیه‌ها و اصناف تهران گفت: مطالبات و مسایل مطرح شده در جلسات مشترک با اصناف و اتحادیه ها، در حد و چارچوب اختیارات سازمان امور مالیاتی حل و فصل شده و بعد از این هم ادامه می یابد.

رستگار، رییس اتاق اصناف تهران در نشست مشترک با رییس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: معافیت های مالیاتی در کشور نیازمند اصلاح و ساماندهی است.

وی افزود: اصناف، به عنوان مجمع اقتصادی صنفی و بخش خصوصی که در تمام شئونات اقتصادی و اجتماعی کشور اثر مستقیم دارند، از همراهی سازمان امور مالیاتی در حل و فصل موضوعات مالیاتی بازاریان تقدیر و تشکر می نمایند.

در نشست مشترک سبحانیان با اعضای اتحادیه‌ها و اصناف تهران عنوان شد: بیان مطالبات و دغدغه‌های اعضای اتحادیه‌ها و اصناف تهران در مورد مسایل مالیاتی به خصوص نحوه اجرای سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی، دادرسی مالیاتی، تبصره ماده ۱۰۰، اینتاکدها، آموزش مودیان و برخی معافیت ها مطرح شد.

سبحانیان در نشست مشترک با اعضای اتحادیه‌ها و اصناف تهران گفت: در انجام تکالیف قانونی الزاماتی ازجمله ضرورت صدور صورت‌حساب الکترونیکی از دی ماه و فراخوان تمام صنوف جهت اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال وجود دارد، که نیازمند همراهمی و تعامل با همدیگر در این زمینه هستیم.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha